logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financieren / Leasen

Financial Lease
Bij Financial Lease wordt als het aankoopbedrag van de gekochte auto voorgeschoten door de leasemaatschappij. Hierdoor is het mogelijk om over het voertuig te beschikken zonder eerst het aankoopbedrag bijeen te sparen. Via een maandelijks bedrag wordt de aankoopsom plus rente geheel of gedeeltelijk terug betaald. Gedurende de leaseperiode wordt u dus nog geen eigenaar van de auto. Het eigendom gaat pas over als aan het eind van de leasetermijn het aankoopbedrag is afbetaald. Indien nog niet het gehele aankoopbedrag is afgelost kan de auto vaak tegen een al dan niet vooraf vastgestelde prijs worden overgenomen.
Financial Lease is daarom het best te vergelijken met Huurkoop.

Operational Lease
Bij Operational Lease wordt het aankoopbedrag voorgeschoten. Ook hier betaalt u maandelijks een bedrag aan rente en aflossing. Daarnaast betaalt u echter ook nog een bedrag voor onderhoud, verzekering en eventuele andere kosten van de auto.
Operational Lease komt met name veel voor bij zakelijke auto’s.
De leasemaatschappij blijft volledig eigenaar van de auto en de berijder betaalt maandelijks een vast bedrag om alle kosten te dekken. Hieronder vallen dus ook de rentekosten en de aflossing. Operational Lease is daarom het best te vergelijken met huren.

Private Lease
Met Private lease kun je als werknemer, zzp-er of AOW’er tegen een zeer lage vaste prijs ook als particulier een auto leasen. Zonder dat je bijtelling betaalt.
Je betaalt elke maand een vast bedrag en daarmee is het geregeld. Hierdoor rijd je een aantal jaar lang in een nieuwe auto zonder je zorgen te hoeven maken over de verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden en afhandeling reparaties. Er zijn geen onverwachte kosten. Alleen de kosten voor de brandstof, wegenbelasting en eventueel het eigen risico bij een schade moet je zelf nog betalen.

man

Bjorn van de Berg

Adviseur

T: 045 - 5321810
E: verkoop@autoquadflieg.nl

Vragen of opmerkingen?

Morgen Internet - Zorgeloos website