Reeweg 112, 6374 BZ Landgraaf045 - 5321810verkoop@autoquadflieg.nl

Auto Financiering? Bereken zelf u maandbedrag

 

Particulier
Als particulier kunt u uw auto ook laten financieren en verzekeren. Hiervoor kunnen wij altijd passende producten aanbieden die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Omdat het een particuliere financiering betreft zitten extra’s zoals wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen bij deze kredietvorm. Bij deze financiering wordt u wel direct eigenaar van de auto.

Persoonlijke lening
Een lening afgestemd op uw persoonlijke situatie. Duidelijk en transparant. De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan. De rente wordt bij het afsluiten bepaald en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u boetevrij aflossen.

Lager maandbedrag?
Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog? Door een slottermijn op te nemen in het contract, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit drie mogelijkheden:

U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.
U behoudt de auto en betaalt het slottermijn in een keer af.
U behoudt de auto en financiert het slottermijn tegen een gunstig tarief.
Om in uw persoonlijke situatie, de best passende persoonlijke lening af te sluiten, wordt er goed beoordeeld of de aflossing overeenkomt met de verwachte gebruiksduur van de auto. Zo eindigt u met een heldere financiering volledig op maat!

Autobedrijf Quadflieg - Terug naar Home
Auto Quadflieg

Reeweg 112
6374 BZ Landgraaf
T: 045 - 5321810
F: 045 - 5326923
E: verkoop@autoquadflieg.nl

Openingstijden

Ma t/m vri 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Klik hier voor onze contactgegevens
© 2017 - Powered by Autosoft - Disclaimer
MENU